Nytt uppdrag – tf chefredaktör för Tidningen Apoteket

På måndag, den 18 mars, börjar jag återigen som tf chefredaktör för Tidningen Apoteket. Ordinarie chefredaktör Teresa Matern ska vara föräldraledig och jag vikarierar för henne fram till årsskiftet.

Det ska bli riktigt roligt att arbeta med och för Apoteket igen, som du kanske kommer ihåg var jag chefredaktör för TA under 2010/2011 innan Teresa blev chefredaktör. Hon har gjort om tidningen något sedan jag var där senast men inriktningen är fortfarande att hjälpa och stötta Apotekets kunder i deras läkemedelsanvändning, samt vara en inspirationskälla för att leva sunt och hälsosamt.

Jag kommer att arbeta med Tidningen Apoteket fyra dagar per vecka, två-tre dagar på plats och resterande tid från mitt kontor i Mariefred. Jag kommer därmed också kunna ta andra mindre uppdrag på resterande tid, 20 procent.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.