Almedalen

Jag har under flera somrar arbetat i Visby under politikerveckan i Almedalen.

2016: Jag kommer vara med i Almedalen även 2016. Behöver du hjälp? Här har du ett bra erbjudande.

2015: Jag ledde ett seminarium om demens, Hur klarar vi framtidens demensvård?, och ett om diabetes, Är genprofilering genvägen till framtidens diabetesvård? Här finns referat och videoinspelning.

2014: Jag ledde ett runda bords-samtal för Eli Lilly, ledde ett seminarium för Nätverket mot cancer, samt ett för Läkemedelsindustriföreningen.

2013: Jag var moderator för Novartis seminarium ”Så kan vi ge svenska patienter tillgång till nya läkemedel – snabbare”, samt för två seminarier arrangerade av Viktväktarna rörande viktminskning.

2012: Jag var moderator (film på Youtube) under Kairos Futures seminarium Hälsa 2030, samt moderator under Apoteket AB:s seminarium ”Må bra med läkemedel”

2011: Jag var moderator vid Apoteket AB:s två seminarier (2 x 1,5 timmar) som handlade dels om barns hälsa, dels om hur framtidens vård ser ut.

2008: Jag var moderator för ett seminarium som Sveriges Farmacevtförbund anordnade om den kommande omregleringen av apoteksmonopolet. Jag gjorde också ett antal utfrågningar på Donners Plats om apoteksomregleringen.

Behöver du hjälp? Jag hjälper dig gärna. Kontakta mig här.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.